ΤΜΗΜΑΤΑ (2 – 5) ΑΤΟΜΩΝ
Στο Φροντιστήριο Πανεπιστημιακών – Φοιτητικών Μαθημάτων Δημιουργικό το μάθημα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με γραφεία ειδικά σχεδιασμένα για να είναι εφικτή η σωστή παρακολούθηση από όλους τους σπουδαστές.
Τα τμήματα δεν ξεπερνούν τα 2 με 5 άτομα, ώστε να εξασφαλίσουμε την άμεση και συνεχή επικοινωνία φοιτητή – καθηγητή. Παράλληλα παρέχουμε συνεχώς πολύ καλά οργανωμένες σημειώσεις για να διευκολύνουμε τη μελέτη σας και επιπλέον μετά το τέλος κάθε μαθήματος σας δίνουμε φωτοτυπημένο το υλικό που έχετε διδαχθεί προκειμένου να σας απαλλάξουμε από το άγχος να κρατάτε σημειώσεις.
Στο Δημιουργικό το διδακτικό δίωρο διαρκεί 120 λεπτά. Ο συνδυασμός ολιγομελών τμημάτων, 2 – 5 ατόμων και το πλήρες δίωρο των 120λεπτών μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τα πλεονεκτήματα ενός ιδιαίτερου μαθήματος. Το εκπαιδευτικό πλεονέκτημα των ομάδων είναι ότι οι πιθανές απορίες ενός φοιτητή εμπλουτίζουν τον προβληματισμό όλης της ομάδας και βοηθούν στην περαιτέρω κατανόηση της ύλης. Είναι ευνόητο λοιπόν ότι ένα κλειστό τμήμα 2 – 5 ατόμων μπορεί να αποτελέσει την πλέον ενδεδειγμένη λύση τόσο από εκπαιδευτική, όσο και από οικονομική άποψη.
Διευκρινίζουμε επίσης ότι στο Δημιουργικό δεν εντάσσονται στο ίδιο τμήμα φοιτητές από διαφορετικές σχολές, ακόμα και εάν διδάσκονται το ίδιο βιβλίο καθώς οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της κάθε σχολής ποικίλουν.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Στο Φροντιστήριο Πανεπιστημιακών – Φοιτητικών μαθημάτων Δημιουργικό θεωρούμε ότι το ιδιαίτερο μάθημα ενδείκνυται για περιπτώσεις φοιτητών που έχουν χάσει κάποια μαθήματα και δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τη ροή του τμήματος. Συνίσταται ακόμα για φοιτητές που εκτιμούν ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα θα τους ωφελήσουν περισσότερο στην απόδοση τους.