ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΑΠ ΑΠΚΥ
Ενόψει της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς που ξεκινάει, το Δημιουργικό Πανεπιστημιακό Φοιτητικό Φροντιστήριο εύχεται σε όλους τους φοιτητές μια καλή, εποικοδομητική, δημιουργική χρονιά η οποία να επιφέρει θετικά αποτελέσματα και να είναι γεμάτη από επιτυχίες.
Το φροντιστήριο μας, για άλλη μία χρονιά, είναι έτοιμο να σταθεί δίπλα στους φοιτητές, καθοδηγώντας τους στην προετοιμασία για μια δημιουργική διαδρομή στον δρόμο για τις τελικές εξετάσεις και την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους.
Στο πλαίσιο αυτό, θα δημιουργηθούν τμήματα για τις θεματικές ενότητες του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ).
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη ξεκινούν οι Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις (ΟΣΣ) σε όλη την Ελλάδα για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο και έχουν αρχίσει να αναρτώνται οι εκφωνήσεις των πρώτων γραπτών εργασιών. Παράλληλα ξεκινάμε κι εμείς τα υποστηρικτικά μαθήματα, ώστε να υπάρχει το απαραίτητο χρονικό διάστημα αφομοίωσης της Ύλης και κατανόησης των μαθημάτων.
Συγκεκριμένα διδάσκονται επιτυχώς τα παρακάτω μαθήματα :
ΠΛΗ10 – ΠΛΗ11 – ΠΛΗ12 – ΠΛΗ20 – ΠΛΗ21 – ΠΛΗ22 – ΠΛΗ23 – ΠΛΗ24 – ΠΛΗ30 – ΠΛΗ31 – ΠΛΗ36 – ΠΛΗ37 – ΔΕΟ13 – ΔΕΟ25 – ΔΕΟ31 – ΔΕΟ34 – ΔΕΟ42 – ΔΙΠ50 – ΦΥΕ10 – ΦΥΕ14 – ΦΥΕ20 – ΤΡΑ50 – ΤΡΑ51 – ΤΡΑ60 – ΤΡΑ61 – ΠΔΕ103 – ΜΔΕ60
Τα μαθήματα κανονίζονται πάντα σε συνεννόηση καθηγητή – φοιτητών σε ημέρες και ώρες που να βολεύει έκαστους. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και μπορούν να γίνουν και ιδιαίτερα μαθήματα εφόσον το επιθυμεί ο φοιτητής. Το κόστος των μαθημάτων διαμορφώνεται ανάλογα.
Στα μαθήματα γίνεται παράδοση της απαιτούμενης ύλης συνοπτικά και κατανοητά χωρίς περιττές λεπτομέρειες που περισσότερο μπερδεύουν παρά βοηθούν τους φοιτητές. Επιλύονται ενδεικτικές ασκήσεις, θέματα εξετάσεων παλαιότερων ετών για εξάσκηση και διδάσκεται η σωστή μεθοδολογία επίλυσης αυτών. Παρέχονται γραπτές σημειώσεις – τυπολόγια και υπάρχει καθοδήγηση και βοήθεια για τη σωστή εκπόνηση των εκάστοτε εργασιών.
Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία.